CAMPANIA „CUMPĂRĂ O CARTE, REPATRIAZĂ O FAMILIE!” – O Bursă de 10,000 EUR

Prin achiziția romanului ”Imigrantul” fiecare cititor contribuie la înființarea bursei anuale de 10,000 EUR prin intermediul căreia oferim logistică, cursuri, consultanță și suport material unei familii plecate la muncă în străinătate și care își deschide o afacere în România. Prima bursă de 10,000 EUR este prevăzută pentru anul 2020.

ȘI DONEAZĂ SPERANȚĂ UNEI FAMILII:
69 LEI  55 RON

DE CE o astfel de campanie?


Având in vedere faptul că peste 5 milioane de români au devenit imigranți, sunt plecați sau lucrează în străinătate (din datele oficiale Insse.ro) subiectul este unul de interes și in prezent. Atât pentru aceștia, cât și pentru rudele lor din țară. O mare parte dintre românii din străinătate se vor recunoaște pe ei, rudele sau prietenii lor, în aventurile incredibile ale lui John Jinar.

Însă, dincolo de această realitate cunoscută tuturor, există o realitate mai puțin cunoscută și mult mai dramatică. Peste 250,000 de copii români au ambii părinți plecați în străinătate generând un adevărat fenomen social in Romania, și de foarte multe ori … drame umane.

CE ne propunem?


Ne dorim să generăm în fiecare an minim o Bursă ”John Jinar” și să RePatriem în țară cel puțin o familie dintre cei care lucrează în străinătate.

CINE se poate înscrie la bursă?


Oricine achiziționează minim 1 exemplar al romanului ”Imigrantul”. Mai multe volume, mai multe șanse.

CARE sunt condițiile de validare?


Achiziționează romanul ”Imigrantul” și trimite-ne o fotografie cu tine și cartea într-un loc impresionant. Dacă trăiești în străinătate alege un obiectiv important, cum ar fi: Scala din Milano, Coloseumul din Roma, Piața Centrală din Barcelona sau Madrid, Big Ben -ul sau Podul Turnului din Londra, Statuia Libertății din New York, Cascada Niagara, Opera din Sydney sau pur si simplu locuința ta din țara de adopție sau un peisaj care ți-a plăcut din concediu (desigur, unde ai citit ”Imigrantul”).

Trimite-ne datele tale de contact, perioada de când lucrezi în străinătate (minim 1 an) și meseria / ocupația ta.

Dacă locuiești în România, recomandă-ne un prieten sau o rudă care ți-ai dori sa se întoarcă în țară. Cere-i acordul și înscrie-l / înscrie-o în Campania pentru bursa de 10,000 EUR.

CINE ne ajuta?


Un proiect sustinut de:

VREI SĂ CONTRIBUI SAU SĂ DONEZI MAI MULT?

INTREABA-NE CUM!

RePatriot www.repatriot.ro este cel mai mare ONG destinat RePatrierii în țară a Românilor din străinătate, fie prin antreprenoriat, fie oferindu-le acestora locuri de muncă bine plătite în cadrul celor mai mari 500 de companii cu capital românesc.